top of page

 MARTA + ORIOL
Ruinas en Sant Jaume de Vallhonesta

La idea era fer la sessió a Montserrat, però la Marta em va advertir que hi havia un núvol enorme damunt les muntanyes que tapava la llum i que si em semblava bé canviar la localització per unes ruïnes a Sant Vicenç de Castellet. És sentir la paraula "ruïnes" i m'hi llenço de cap. Així va ser com vaig conèixer aquest lloc espectacular.

Arribar-hi va ser una odissea, camí impossible que ens va obligar a deixar el cotxe mal aparcat i seguir una estona a peu. Es va fer amè gràcies als "10 minuts més només" de l'Oriol, cada cop que li preguntàvem quant quedava. Era mentida, quedava bastant més, però era millor no saber-ho d'entrada. Quan finalment vam arribar a les ruïnes el descobriment va ser màgic. Vam riure i gaudir com criatures amb aquesta parella que no s'acabava les ganes de jugar. I sempre que és divertit me'n torno a casa sentint-ho inoblidable. 

----

La idea era hacer la sesión en Montserrat, pero Marta me advirtió que había una nube enorme soencima de las montañas que tapaba la luz y que si me parecía bien cambiar la localización por unas ruinas en Sant Vicenç de Castellet. Es escuchar la palabra "ruinas" y me tiro de cabeza. Así fue como conocí este lugar espectacular. Llegar fue una odisea, camino imposible que nos obligó a dejar el coche mal aparcado y seguir un rato a pie. Se hizo ameno gracias a los "10 minutos más sólo" de Oriol, cada vez que le preguntábamos cuanto quedaba. Era mentira, quedaba bastante más, pero era mejor no saberlo de entrada. Cuando finalmente llegamos a las ruinas el descubrimiento fue mágico. Nos reímos y disfrutamos como niños con esta pareja que no se acababa las ganas de jugar. Y siempre que es divertido vuelvo a casa sintiéndolo inolvidable. 

bottom of page